Ini adalah event pertama kami selepas website ini disiapkan.architecture festival telah berlangsung selama sehari di UiTM shah alam pada 21/2/2011 yang lepas.pelbagai acara menarik telah dijalankan dan banyak booth di sediakan untuk memeriahkan lagi festival di fakulti fakulti tersebut.

penjualan pada hari tersebut amat memberangsangkan dan kami amat teruja sekali kerana dapat menyertai festival tersebut.

terima kasih warga FSPU!! rajin-rajinlah singgah di website kami!!

 
alhamdulillah..setelah lama pihak kami bertungkus-lumus untuk melunaskan janji kami kepada pembeli serta pemborong kami,akhirnya,inilah website AFFA1 HOUSE OF FASHION.selama ini,kami banyak menjalankan perniagaan secara offline,deal dengan customer secara bersua muka.harapan kami,website ini akan banyak membantu melancarkan perniagaan seharian kami serta pihak pemborong kerana kedua-dua belah pihak dah boleh deal secara online dan ia betul-betul dapat menjimatkan masa kami untuk travel dari 1 tempat ke satu tempat yang lain!!

selamat bershopping pada semua pelanggan-pelanggan daripada kami,pihak pengurusan serta kaitangan AFFA! HOUSE OF FASHION!!
  Admin@AFFA1

  kami menjual pelbagai jenis fesyen dan aksesori wanita,lelaki dan kanak-kanak. kami juga mengalu-alukan pelanggan untuk menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan dengan membeli barangan kami dengan harga borong.

  Picture

  Archives

  February 2011

  Categories

  All